Get Adobe Flash player
wmode="transparent">
Termeni si conditii

Pentru folosirea corecta a acestui site, va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele

reumatologiebucuresti.ro este marca inregistrata a CMI.Dr. Vlad Teodor Ilias.

Drepturile de autor asupra tuturor textelor/fotografiilor afisate pe site, apartin exclusiv CMI Dr. Vlad Teodor Ilias si partenerilor sai.

Se interzice preluarea/copierea totala sau partiala a textelor/ fotografiilor in scopuri comerciale sau nu.

CMI Dr. Vlad Teodor Ilias isi rezerva dreptul de a modifica urmatoarele prevederi fara nici o notificare in prealabil.

Aceasta pagina web, continutul si serviciile sale, va sunt oferite conditionat de acceptul dumneavostra total asupra termenilor si conditiilor.

Neacceptarea acestora implica neutilizarea site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul lui. Folosirea acestei pagini web implica acceptarea si intelegerea dumneavoastra de drept, a termenilor si conditiilor legale de utilizare.

www.reumatologiebucuresti.ro are scop informativ. Drepturile de autor asupra afisarilor de tip grafic si ale tuturor fotografiilor prezente pe site, apartin proprietarilor lor de drept si se supun acelorasi reguli de mai sus( este interzisa copierea/preluarea lor partiala sau totala!).

Descrierile, aplicatiile,si respectiv toate textele apartin proprietarilor paginii, si /sau administratorilor web respectivi. CMI Dr. Vlad Teodor Ilias si respectiv administratorii site-ului nu isi asuma nici o raspundere pentru post-urile/comment-urile/parerile utilizatorilor. Legea liberei exprimari se aplica oricarui utilizator ATAT TIMP CAT ACESTA ESTE UNUL CIVILIZAT SI NU ARE CA UNIC SCOP LEZAREA SAU DEFAIMAREA!

Intelegeti prin acceptarea acestor termeni si conditii ca www.reumatologiebucuresti.ro este proprietatea CMI Dr. Vlad Teodor Ilias  si a partenerilor sai si ca serviciile oferite prin intermediul acestei pagini web, desi sunt STRICT INFORMATIVE pot include si : servicii de mica/mare publicitate, forumuri, bloguri, servicii editoriale, de promovare etc.

Prin accesarea www.reumatologiebucuresti.ro  sunteti de accord cu toate aceste servicii.

CMI Dr. Vlad Teodor Ilias  nu poate fi trasa la raspundere pentru inexactitatea informatiilor grafice sau text afisate pe site.  Aplicatiile sunt afisate/modificate/reevaluate in termen de minim 72 de ore de la primirea unei cereri scrise. Cererile telefonice nu sunt luate in considerare!

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de accord sa sesizati CMI Dr. Vlad Teodor Ilias in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de LOGOUT/DECONECTARE din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. CMI Dr. Vlad Teodor Ilias  nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dumneavoastra.

CMI Dr. Vlad Teodor Ilias  nu pretinde nici un drept de proprietate asupra materialelor furnizate de catre utilizatori cum ar fi sugestii, observatii, comment-uri, blog-entry-uri, insa prin postarea lor pe www.reumatologiebucuresti.ro  sunteti de accord cu afisarea , distribuirea , copierea lor partiala sau totala, pe alte pagini web care sunt proprietatea CMI Dr. Vlad Teodor Ilias .

CMI Dr. Vlad Teodor Ilias  nu poate fi facuta vinovata pentru orice fel de daune aparute prin folosirea acestui site. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca utilizarea site-ului se face pe propriul risc.

Este interzisa postarea materialelor cu caracter obscen, in conformitate cu legea 196/2003, privind combaterea si prevenirea pornografiei.

Prin materiale cu caracter obscen se inteleg obiecte, fotografii, insemne, gravuri, texte, piese muzicale, inregistrari audio sau video si alte forme de exprimare care prezinta explicit sau sugereaza o activitate sexuala si care prin semnificatia lor aduc ofensa la pudoare.

Aceleasi reguli si legi se aplica si in cazul manifestarilor rasiste, prin acestea intelegandu-se postarea acelor mesaje, insemne , fotografii, inregistrari si alte forme de exprimare care au ca unic scop lezarea rasiala.

De asemenea orice date personale procesate de  catre administratorii  www.reumatologiebucuresti.ro , cum ar fi adresele de e-mail si numele utilizatorilor, sunt strict confidentiale si nu vor fi facute publice, ele folosind strict pentru inregistrare.

Va rugam sa ne CONTACTATI URGENT in cazul sesizarii unor abateri ale prevederilor de mai sus.

 


Nu oferim nici un fel de garantie, directa sau indirecta ca: serviciul va fi potrivit cerintelor dumneavoastra; serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel; calitatea informatiilor, datelor, imaginilor obtinute prin intermediul serviciului va corespunde cerintelor si asteptarilor dumneavoastra.

Prin utilizarea materialelor de orice forma de pe acest site in scop comercial se intelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice forma in scopul obtinerii de venit prin metoda directa sau indirecta prin parti terte.

Este interzisa modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afisarea, derularea sau distribuirea publica, utilizarea lor in scopuri publice sau comerciale fara acordul expres al CMI Dr. Vlad Teodor Ilias.  

Orice utilizare neautorizata a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor si marcilor, precum si a altor legi aplicabile. Se permit totusi legaturi catre acest site cu anuntarea prealabila a administratorului si obtinerea unui accept scris prin e-mail sau prin servicii de curierat.

 

Va multumim!

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner